I Hear U invites: Comport Records 3 Years Anniversary

Francesco Robustelli (DJ Set) (morgen.am / Comport)
Dansor (Comport / IHU)
Soundbalance (Comport)
Wub (Onderstroom, WTTF, Edit)

Tickets: vvk 8,- deur 10,-

—————————-

I Hear U invites: Comport Records 3 Yrs Anniversary!!!

We zijn weer terug in de Sugar Factory en deze keer nodigen we platenlabel Comport Records uit om de avond muzikale kleur te geven èn om hun 3-jarig bestaan te vieren! Comport is al enige tijd bezig naam te maken in de underground scene met releases van bekende namen als Quentin van Honk, Zoe Xenia, Notize, Marc Pollen, Burst, Kaap de Goede Hoop en meer. Verder hebben namen als Olivier Weiter, Arjuna Schiks, Camiel Daamen, Joris Delacroix, Haito, Animal Picnic en Mike Ravelli remixes gedaan om wat namen te noemen.

Francesco Robustelli en Milan Meyberg hebben meest recentelijk nog een knaller van een plaat uitgebracht op het label met tevens remixes van o.a. Terry Toner en Malbetrieb. Om dit te vieren zal Francesco hoogstpersoonlijk een geweldige set komen afleveren samen met Comport residents Soundbalance en labelhoncho Dansor. Tot slot zal namens IHU Studio 80 resident Wub achter de draaitafels plaatsnemen zodat we een perfecte mix hebben die garant staat voor een explosieve en energieke avond!

I Hear U staat doorgaans voor de beste deep & tech house die de Amsterdamse House & Techno wereld te bieden heeft voor een schappelijke prijs. Bekende namen koppelen we aan Amsterdams talent wat altijd een verrassend muzikale combi geeft. Altijd zijn we op zoek naar DJ’s die energieke, knallende sets kunnen leveren en deze avond zal daarop wederom geen uitzondering zijn.

We zien jullie de 10e van januari dan luiden we met z’n allen het nieuwe jaar nog eens met een geweldige knaller in!

www.comportrecords.com/
www.sugarfactory.nl/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s